Munkavédelem, tábla, Robotex kft.

Tábla bolt és webáruház

A vállalkozás a Robotex Kft. keretein belül 1991 óta végzi tevékenységét. Az üzleti sikereknek köszönhetően különváltunk és 2002-től önálló korlátolt felelősségű társasággá alakultunk. A munka- és tűzvédelem területén az elmúlt húszonöt év alatt meghatározó piaci pozíciót értünk el.
 
Cégünk fő profilja munkabiztonsági foglakozás-egészségügyi és tűzvédelmi jelzések gyártása és forgalmazása, amely kiegészül elsősegélynyújtó táblákkal, érintésvédelmi táblákkal, KRESZ-táblákkal , valamint különböző piktogramokkal, feliratokkal. Mindezek mellett munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi kiadványokat, nyomtatványokat, naplókat, oktató CD-ket és DVD-ket, gépkezelői utasításokat forgalmazunk. A vállalkozás nyomdai háttérrel rendelkezik, így igazán sürgős megrendeléseket is teljesíteni tudunk. Továbbá egyedi táblák kivitelezésére is lehetőségünk nyílik. Törzsvásárlóink kérésére védőeszközökből széles kínálatot alakítottunk ki.
 
A kiegyensúlyozott üzletpolitikának, a minőségi termékeknek, a gyors kiszolgálásnak és a szolíd áraknak köszönhetően több ezer vállalatot magába foglaló vevőkörrel rendelkezünk, valamint az egész ország területére kiterjedő viszonteladói hálózatot tartunk fenn.
 
A vevőközpontúság, a vevői igények minél magasabb szintű megismerése és kielégítése, már a kezdetektől igen fontos szerepet játszott a vállalkozás életében. Ennek egyik következményeként 2003-ban MSZ EN ISO 9001:2000 számú minőségirányítási rendszert vezettünk be. Jelenleg MSZ EN ISO 9001:2008 rendszert működtetünk.
 
A németországi EverGlow gyártó utánvilágító termékeit forgalmazzuk. Az utánvilágító táblák, fóliák, padlójelölő nyilak világszínvonalú minőséget képviselnek és a DIN 67510 nemzetközi szabványnak megfelelnek, valamint Magyarországi Tűzvédelmi Megfelelőségi Tanúsítvánnyal rendelkeznek. A termékek segítségével hosszú ideig utánvilágító biztonsági iránymutató rendszer tervezhető és hozható létre. Az EverGlow termékek mellett, saját gyártású utánvilágító táblákat is forgalmazunk.
 
A cég szaküzlete Budapesten a 13. kerületben (Tomori köz 13.) található, ahol Ön esztétikus környezetben, vevőbarát kiszolgálás mellett azonnal beszerezheti a szükséges termékeket.
 
www.robotex.hu oldalon található webáruház segíti a tájékozódást, bemutatja a termékkínálatot, továbbá lehetővé teszi az online rendelést. A vásárlás pontos feltételeit az Üzleti információknál találja.
 
Referenciák:
  • GE Hungary Zrt.
  • Coca Cola Magyarország
  • Denso Manufacturing Hungary
  • Egis
  • Brau Union
  • McDonald’s
  • Vodafone