Bővült a csúszásgátló szalag termékkínálatunk

 Kategória: hír, termékhír

Immár  több mint egy éve felvettük termék palettánkba a csúszásgátló szalag forgalmazását. A csúszásgátló szalagok kedvező fogadtatásra találtak Partnereinknél és ezért e termékkörben szélesítettük kínálatunkat.

A sárga-fekete sávozású és fekete csúszásgátló szalagok az eddigi 50mm szélességben voltak elérhetőek, immáron 25mm széles tekercsekben is kaphatóak szaküzletünkben.

A csúszásgátló szalagok igen széles körben felhasználhatóak, így például lépcsők, csúszós utak, nem érdesített járdalapok esetén. Továbbá nagy felhasználási terület lehet még a csúszásgátló szalag az iskolák, a kórházak, a bevásárló központok, munkahelyek, intézmények, uszodák, szállodák, üzemcsarnokok, raktárak és gyárak egész területére vonatkozóan, ahol fennállhat a csúszásveszély.

Alkalmazhatóak még nagy méretű berendezések, járművek járófelületének a csúszásmentesítésére.

Nagyon sok baleset, akár halálos kimenetelű is, következik be a lépcső használatakor. A csúszásgátló szalagok telepítésével ezek a veszélyforrások megelőzhetőek. A sárga-fekete csúszásgátló szalag színének figyelem felhívása végett, a lakóházak közös helyiségeiben (bejáratoknál, lépcsőházaknál) is jó szolgálatot tesz elsősorban a gyermekek és az idősek védelmében.

Sárga-fekete sávos és fekete csúszásmentes szalagjaink kínálata az alábbi linken megtekinthető:

https://robotex.hu/termekkategoria/csuszasgatlo-szalagok/altalanos-felhasznalasra/

Fenti termékeink most akciós áron kaphatóak.

Kérésre ingyenes mintát küldünk futárköltség ellenében.

Nagyobb mennyiség esetén kérje egyedi ajánlatunkat: https://robotex.hu/kapcsolat/

Korábbi cikkek
0
Homlokzati mentési pont épületen belüli jelzésre! tábla