Munkavédelem, tábla, Robotex kft.

Hatékony figyelmeztetés télen is

Hír szerkesztve: 2017. 01. 25.

csúszásveszély táblaHa a téli időszakban a közlekedésre gondolunk, elsőként a hó és a jég miatt csúszóssá vált utak jutnak eszünkbe. Ilyenkor nem csak az autósok vannak veszélyben, hanem a járókelők is. Elég egy rosszul megtisztított járda vagy egy-egy jégfolt, és máris megtörténhet a baj.

A kemény jégen elesni fiatalabb korban sem nagy öröm, de az idősek számára talán még több veszélyt rejt. A legtöbb csizma és cipő nem tud megállni a tükör jégen, főleg akkor, ha egy vékony hóréteg takarja, és így az ember nincs tudatában annak, hogy óvatosabban kellene mozognia.

Minden ilyen esetben jó szolgálatot tehet egy csúszásveszély tábla, hiszen nincs mindig módunkban teljesen letakarítani az adott járdarészt vagy bármely más felületet, például lépcsőket, intézményünk területén.

Ha Ön is szeretné csökkenteni a környezetében előforduló balesteket, szerezzen be csúszásveszély táblát, készséggel állunk rendelkezésére! Csúszásveszélyre figyelmeztető táblák segítségével a tél hátralévő ideje garantáltan balesetmentesen telhet!