Munkavédelem, tábla, Robotex kft.

Információk, táblák, feliratok, amelyek segítenek tájékozódni!

Hír szerkesztve: 2017. 03. 29.

információs táblaAkármerre járunk-kelünk mindenfelé feliratok köszönnek ránk. A városban az utcán, az orvosi rendelőben, boltban, lépcsőházban könyvtárban. Ezeknek a feliratoknak a többsége tájékoztató jellegű, de van olyan is, ami tilt, felhívja valamire a figyelmünket vagy éppen útirányt jelez.

A táblák többsége piktogramokkal, jelekkel kommunikál, de bőven akadnak olyanok, is, amelyek olvasható szövegek útján juttatják a tudomásunkra az információt. Mit tegyünk, mit ne tegyünk, merre forduljunk, hogyan óvhatjuk meg a saját és mások biztonságát, egészségét. Ezeket üzenik ezek a szöveges táblák, de arról is tudósítanak, ha valami zárva van, miként kezeljünk egy munkagépet, járó motorú járművet. A minőségi módon kivitelezett táblák egyértelműen segítenek tájékozódni és hosszú ideig meg is maradnak.

Forduljon hozzánk bizalommal, mert nálunk mindenféle és fajta információs táblát megrendelhet, amire csak szüksége van. Megadott elérhetőségeinken tájékozódhat kínálatunkról vagy azonnal le is adhatja a rendelését!