Munkavédelem, tábla, Robotex kft.

Az elsősegély ládákról bővebben

Hír szerkesztve: 2017. 05. 18.

elsősegély ládaA balesetekre, vészhelyzetekre soha nem lehet igazán felkészülni, de arra van mód, hogy az alapvető óvintézkedések megtételével gondoskodjunk a segítségről. Óvatosnak, körültekintőnek lenni néha nem elég. A szabályok betartásával sem tudjuk teljes mértékben kivédeni a veszélyeket. Azonban, ha van kéznél egy elsősegély láda, akkor máris sokat tettünk azért, hogy a vészhelyzeteket, kisebb-nagyobb baleseteket időben kezeljük.

Keressen minket bizalommal, és rendelje meg a saját elsősegély ládáját! Webáruházunkban kétféle elsősegély láda közül is választhat, attól függően, hogy hány főre elég csomagra van szüksége, 30 fő vagy esetleg annál több, 50 főre elég elsősegély csomag az ideális.

Az általunk kínált elsősegély ládák tartalmukat tekintve megfelelnek a MSZ 13553-as szabványnak, ami a munkahelyi elsősegély felszerelésekre vonatkozik a dolgozók létszámának függvényében. Gyorskötöző pólyák, mull lapok, ragtapaszok, biztosítótű, fólia kesztyű, fertőtlenítő oldat, kendő, olló és természetesen a kapcsolódó dokumentumok is megtalálhatóak egy ilyen csomagban.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen szabványos elsősegély ládát!