Munkavédelem, tábla, Robotex kft.

Dohányzással kapcsolatos táblák minőségi kivitelben

Hír szerkesztve: 2017. 06. 22.

dohányzást tiltó táblákMivel hazánkban számos helyen már nem csak tulajdonosi döntés kérdése, hanem törvényi szabályozás, hogy lehet-e cigarettázni adott helyeken, így fontos, hogy a dohányzással kapcsolatos táblák pontosan, az előírásoknak megfelelően kerüljenek ki a helyszínre. Az emberek tájékoztatása a mi érdekünk is!

A dohányzással kapcsolatos jelzések kétféle módozatban jelenhetnek meg – egyrészt találkozhatunk a dohányzást tiltó táblákkal, matricákkal, másrészt pedig a kijelölt hely jelzésével. Mindkét esetben érdemes olyan megoldást választani, ami jól állja az idő próbáját, ha pedig nyílt terepen kerül kihelyezésre, akkor sem megy tönkre egykönnyen az időjárás viszontagságaitól. A minőségi kivitelezésű táblák hosszú ideig gondoskodnak a megfelelő tájékoztatásról, és ezzel együtt a törvénynek való megfelelésről.

Érdemes megtekintenie termékeinket akkor is, ha dohányzásra kijelölt hely táblára vagy tiltó matricára van szüksége! Nálunk tökéletes minőségben, a törvényi előírásoknak megfelelő formában szerezheti be azt, amire szüksége van!