Munkavédelem, tábla, Robotex kft.

A csúszásveszély tábla kihelyezésével komoly peres ügyektől is megkímélheti magát!

Hír szerkesztve: 2018. 09. 05.

A veszélyes helyzetek mindig jelen vannak a hétköznapokban. Ahhoz, hogy az ember felvehesse velük a harcot, és megelőzhesse a különböző baleseteket, fontos a veszélyes körülményekre felhívni a figyelmet. Ha például az adott helyzet megkívánja, Ön se feledkezzen meg a csúszásveszély tábla kihelyezéséről!

A csúszásveszély tábla kihelyezésével nemcsak figyelmet fordíthat embertársainak testi épségére, hanem komoly, akár perre menő ügyektől is megkímélheti magát. Számos nagyobb létesítményben, például irodaházakban, vagy bevásárlóközpontokban csúszós felületű padlókon közlekedhetnek az emberek, azonban egy esős idő, a felmosás, vagy egy átmeneti szerkezeti hiba még veszélyesebbé teheti ezeket a felületeket. Ha erről nem tájékoztatja az embereket időben, úgy a csúszásveszély tábla hiánya miatt felelősségre is vonhatják Önt, mint a létesítmény tulajdonosát, hiszen megelőzhette volna a balesetet, ha kihelyezi a problémás területre a táblát.

Kímélje meg magát a kellemetlen szituációktól, vásároljon csúszásveszély táblát, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!