Munkavédelem, tábla, Robotex kft.

Utánvilágítós csúszásgátló szalagok

Hír szerkesztve: 2018. 09. 21.

A vizes padló, a tükörfényes felületek mind nagyon veszélyesek. Balesetet okozhatnak, ha nem veszik őket észre, vagy nem hívják fel rájuk a figyelmet.

A csúszós felületeket különböző eszközök segítségével ki lehet védeni. Az utánvilágítós csúszásgátló szalagok praktikus kellékek erre a célra. Az utánvilágítós csúszásgátló szalagok lényege, hogy a veszélyes terület körül kell rögzíteni őket és utána már csak hagyni kell, hogy tegyék a dolgukat. Méretre vágjuk és leragasztjuk, a szalagokon lévő fluoreszkáló csíkok pedig sötétben is mutatják a kijelölt, veszélyes területet, és a felületük sem csúszik. A flureszkáló festék meghatározott utánvilágítási idővel rendelkezik, ami lehet 90-120 perc, de akár 700 percig világító termékek is léteznek. Az utánvilágítós csúszásgátló szalagok természetes, vagy mesterséges fénnyel töltődnek, sötétben pedig jól láthatóan világítani kezdenek. Nemcsak csúszós felületek jelzésére, de menekülési útvonalak kijelölésére is alkalmasak.

Amennyiben érdeklődik az általunk forgalmazott utánvilágítós csúszásgátló szalagok iránt, keressen meg minket bizalommal megadott elérhetőségeinken!