Munkavédelem, tábla, Robotex kft.

Az utánvilágító táblák előnyeiről röviden

Hír szerkesztve: -0001. 11. 30.

Utánvilágító táblákkal az irodahelyiségektől kezdve a közintézményeken át számtalan helyen találkozhatnak az emberek, ami nem véletlen, ugyanis ezek azok a biztonságtechnikai eszközök, amelyek valóban óvják az emberéleteket.

Az utánvilágító táblák rendkívül fontos szerepet töltenek be, ugyanis a menekülési útirány jelölésére szolgálják. Sok esetben a tervezők és üzemeltetők az  elektromosirányfények alkalmazása helyett inkább az utánvilágító táblákat választják, ugyanis sokkal megbízhatóbbnak bizonyulnak, mint az előbbi típusok. Többek között könnyen karbantarthatóak, nagy biztonsággal működnek, külön áramforrást nem igényelnek, emiatt pedig még lényegesen olcsóbb megoldásnak is számítanak, mint az áramforrásról táplált jelzések. Amikor vészhelyzet áll fenn, például füst keletkezik az adott területen, az utánvilágító tábláknak köszönhetően jóval hatékonyabban valósítható meg vész esetén a kiürítés, mint a tartalékvilágítással.

Ha további információkat szeretne megtudni az utánvilágító táblákról a vásárlás előtt, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!