Munkavédelem, tábla, Robotex kft.

FIGYELEM

Hír szerkesztve: 2011. 09. 24.

Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a műanyag utánvilágító tábláink hátoldalát ellátjuk öntapadós réteggel. Ezzel igen egyszerűvé válik az utávilágító táblák, vagy éppen utánvilágító rendszer telepítése. A védőréteg lehúzása után az utánvilágító tábla hátoldala már ragad így, könnyű szerrel a falra rögzíthető. Természetesen előfordulhat olyan nem kellőképpen homogén, vagy túlzottan porózus célfelület, amelyre az utánvilágító jelzést, az öntapadós hátoldala által felragasztani nem lehet. Ebben az esetben ipari, erős fogású kétoldali ragasztót ajánlunk telepítéskor, vagy sziloplaszt használatát. 

Az utánvilágító rendszerek egyik fő csoportja a padló szinten használható utánvilágító jelzések. A padlójelölők telepítése előtt minden esetben a felületet meg kell tisztítani és alaposan zsírtalanítani is kell azt. Az utánvilágító padlójelölők kiválasztásakor mindenképpen törekedjünk arra, hogy annak felülete csúszásmentes legyen, ugyanis így elkerülhető, hogy a padlószinten egy újabb veszélyforrást hozzunk létre a csúszós felülettel.

Továbbá tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy nagyobb létesítmények esetén helyszíni felmérést, utánvilágító menekülési útirányt jelző rendszer tervezését, gyártását (szükség esetén egyedi utánvilágító termékek gyártását is) valamint telepítését is vállaljuk.

 

A komplex utánvilágító menekülési útirányt (Safety Way Guiance System) jelző rendszerrel kapcsolatos szolgáltatásainkról kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken!