Ne feledkezzen meg az élvédő szivacsok használatáról!

 Kategória: szakmai

Nem ritka, hogy a dolgozók szűk, zsúfolt területeken végzik a munkájukat. Az ilyen munkakörülmények a testi épségre biztosan veszélyt jelentenek, ugyanis a helyiségben található berendezések és gépek éles sarkainak könnyedén nekiütközhetnek. Ahhoz, hogy ezek a balesetek elkerülhetőek legyenek, szükség van az élvédő szivacsok alkalmazására.

Az élvédő szivacsok – ahogy a nevükből kikövetkeztethető – a berendezések balesetveszélyesebb élein foglalnak helyet, így, ha a munkavállaló nekimenne teendői elvégzése során a gépeknek, nem sérül meg, mivel a szivacsok ezt megakadályozzák. Az élvédő szivacsok masszívak és strapabíróak, így képesek hosszú éveken át felelni a biztonságos munkakörülményekért a legszűkebb területeken is!

Ha tágas tér áll rendelkezésre, abban az esetben is érdemes gondoskodni az élvédő szivacsok beszerzéséről, ugyanis ahol éles szélű berendezések és gépek találhatóak, ott a veszély is fennáll. Ha a vásárlás előtt kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Korábbi cikkek
0