Cikkszám: V41

Főkapcsoló

56 Ft 550 Ft

Törlés

Leírás

A figyelmeztető jel olyan biztonsági jel, amely valamely veszélyforrásra hívja fel a figyelmet. Ilyen biztonsági jel a Főkapcsoló tábla, matrica.

A villamos jellegű veszély jelzésére villámjel grafikus jelképet kell alkalmazni. A jelkép alakjának és méreteinek meg kell felelnie a szabványban előírtaknak.  A figyelmeztető képjel alakja és színe sárga háromszög fekete szegéllyel. Grafikus jelképeinek színe fekete. A felirat alapszíne sárga, betűinek színe fekete.

Az érintésvédelmi tábláknál minden esetben szerepelnie kell a villámjelnek, így van ez a Főkapcsoló  táblánál, matricánál is.

Néhány szóban alapanyagainkról:

Műanyag tábla: Jó megmunkálhatóság és nagyon sima felület jellemzi ezért igen jól szitázható. Felhasználási javaslat: elhelyezése meglehetősen könnyű, hiszen csavarral, szöggel és kétoldalú ragasztóval is felerősíthetjük a falra.

Öntapadó vinil: az egyik leggyakrabban alkalmazott alapanyag. Beltérre és kültérre egyaránt alkalmazható. Vízálló, alacsony, illetve magas hőmérsékletnek is ellenáll. Felhasználási javaslat: Mindig zsírtalanított és megtisztított lehetőleg egyenletes felületre ragasszuk. Frissen zománcozott vagy festett felület esetében  a teljes kiszáradást, minimum 3 hét és csak utána ragasztható fel.

Csak akkor szabad alkalmazni villámjelet, ha a veszély kifejezetten a berendezés villamos tulajdonsága okozza (például, ha leeső anyagok elleni védelem céljából kötelező a fejvédő sisak alkalmazása, akkor a villamosberendezésen belül sem szabad az erre utasító táblán villámjelet alkalmazni).

Érintésvédelmi jelzéseink teljes kínálata.

 

Nagyobb mennyiségű vagy eltérő méret igénye esetén kérje ajánlatunkat.

További információk

Kivitel

Műanyag, Öntapadós

Méret

50×40 mm, 120x80mm, 160x100mm, 245x160mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Főkapcsoló” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .