Site icon Robotex

Piszkos olaj

Piszkos olaj

A Piszkos olaj termékünk a 2/1998 (I.16.) MüM rendelet a munkahelyen alkalmazandó biztonsági és egészségvédelmi jelzésekről előírásainak megfelel.

A jelzések elhelyezése minden esetben a munkáltató feladata. A munkáltató a munkavédelmi szakember bevonásával állapítja meg a veszélyforrást és az ott tartózkodó személyekre ezek milyen hatással lehetnek. A jelzések elhelyezésénél minden esetben figyelembe kell venni a kockázatértékelés eredményét.

A biztonsági jelzéseket minden esetben úgy kell elhelyezni, hogy azokat megfelelő távolságról fel lehessen ismerni. Ezt a felismerési távolságot jogszabály írja elő. Így például a tiltó, rendelkező jelet 5 méterről észre kell venni.

A munkáltató feladata, hogy a munkavállalók a biztonsági jelzések jelentését és a hozzájuk tartozó munkavállalói kötelezettségeket elsajátítsák, és azt a foglalkoztatás teljes időtartama alatt betartsák.

A biztonsági jel jelentése meghatározott mértani forma, szín és képjel (piktogram) kombinációjával létrehozott rögzített elhelyezésű jel.

A tájékoztató jelet megfelelő magasságban, a látómező és az esetleges akadályok figyelembe vételével, jól megvilágított, jól látható helyen, takarás mentesen kell elhelyezni. A munkáltató köteles a tájékoztató jel meglétéről meggyőződni, annak karbantartásáról, szükség esetén cseréjéről gondoskodni.

Néhány szóban alapanyagainkról:

Horganyzott jeleinket/jelzéseinket/tábláinkat kül-és beltéri használatra egyaránt ajánljuk. Igen tartós megoldást jelentenek a veszélyek azonosítására, a tiltások rendelkezések jelölésére.
Azonban fontos tudni, hogy a piros szín az idő előrehaladtával fakulhat.

Horganyzott jelzéseink teljes kínálata.

Nagyobb mennyiségű vagy eltérő méret igénye esetén kérje ajánlatunkat.

Exit mobile version