Site icon Robotex

Pr 88 lemosható bőrvédő krém

Pr 88 bőrvédő krém a Robotex Kft. kínálatában

A Pr 88 lemosható bőrvédő krém feladata, hogy megelőző módon krémkesztyűt, folyékony kesztyűt képezzen a bőrünk felületén, a szennyeződést lehetőség szerint maximálisan tartsa távol a bőr szerkezetétől.

100%-os biztonsággal garantál védelmet az olajjal, zsírokkal, vízben nem oldódó szennyeződésekkel szemben.

Azokban a munkakörökben, ahol aprólékos kézügyességre van szükség, zavaró lehet a hagyományos védőkesztyű gyakori fel-le húzása, továbbá rosszabb minőségű kesztyűben a bőr sem tud levegőzni, így alatta megizzadhat a kéz, így későbbi bőrbetegségeknek megágyazva. A legjobb megoldást a valódi folyékony kesztyű, a PR 88 bőrvédő jelenti, amely a nem vizes anyagokkal történő munkavégzésnél védi kezét a szennyeződésekkel szemben, és vízzel könnyen lemosható. Megfelelő adagolás esetén nem hagy hátra ujjlenyomatot, stabil fogást biztosít, továbbá védi bőrét a kémiai anyagokkal szemben.

Miért érdemes használni?

A Pr 88 bőrvédő bedörzsölés során egy olyan száraz, elasztikus és stabil fogást nyújtó védőréteget képez, amely megszünteti az érintkezést a bőr és a munka során használt, bőrre ható anyagok között. A védőkrém vízzel oldódik, így csak nem vízzel történő munkavégzésre javasolt a használata.

Kiknek ajánlott:

Alkalmazása:

Használja a Pr 88 bőrvédő krémet munka előtt, valamint kézmosás és vízzel történő érintkezés után. A munka végeztével a krém a szennyeződésekkel együtt könnyedén, tiszta vízzel lemosható.

Teljes bőrvédelem és kézápolás termékek!

 

Egyedi igény esetén keressenek minket elérhetőségeink valamelyikén!
Exit mobile version