Szaküzlet és webáruház

Cégünk 1991 óta foglalkozik munka- és tűzvédelmi táblák gyártásával és forgalmazásával. 2002-ben a Robotex Ipari és Kereskedelmi Kft-ből kivált és önálló cégként a Robotex Kiadói Üzletág Kft-ben folytatta tevékenységét.

A több évtizedes tapasztalat, szakmai tudás birtokában igyekszünk partnereinknek segítséget nyújtani, a felmerülő munka- és tűzvédelmi problémákat, igényeket szakszerűen és gyorsan megoldani, teljesíteni. Munkánk során elsősorban a minőséget helyezzük előtérbe, amelyet az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszerünk biztosít. Az igényes munka elvégzéséhez elengedhetetlen a jogszabályi háttér folyamatos és megfelelő figyelemmel kisérése. Mindezek mellett az is fontos, hogy az esetleges változásokat, módosításokat haladéktalanul átvezessük a termékekre. Cégünknél ezeket a feladatokat kiemelten kezeljük. A weboldalunkon ezen információkat közzé tesszük, a hírlevelünkre feliratkozó partnereinket pedig névre szólóan tájékoztatjuk a változásokról.

Tábláink saját szitaüzemünkben készülnek, ezért egyedi igényeket is rövid határidőre tudunk vállalni. Egy darabtól sokezres darabig fogadunk rendeléseket. Nyomdánkban a szitanyomás mellett digitális nyomtatásra is berendezkedtünk.

A táblák mellett már kezdetektől kínálunk munka- és tűzvédelmi nyomtatványokat, amelyek szinte minden esetben szakanyagot is tartalmaznak, ezzel segítve a nyomtatványok felhasználóit. Az utóbbi két évben újabb termékekkel jelentünk meg a piacon: a biztonsági védőszivacsokat (beütődés elleni védelem) és a csúszásgátló szalagokat kezdtük el forgalmazni.

Szaküzletünkben hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között szaktanácsadással, óriási választékkal és kedvező árakkal várjuk kedves Partnereinket. A robotex.hu webáruházunkban vásárolt termékeket 1-2 napon belül GLS futárszolgálattal kiszállítjuk.

Rólunk

Vevőközpontúság jellemez minket.

ISO 9001:2015 szabványt használjuk.

Gyorsan, precízen szolgáljuk ki Önöket.

Azonnal raktárról több ezer darabos raktárkészletről válogathat.

Budapesti szaküzletünkben is átveheti rendelését, vagy akár kiválaszthatja a szükséges termékeket.

Minőségi tanúsítvánnyal ellátott saját gyártású, utánvilágító termékek széles skálája kapható nálunk.

Futárszolgálattal akár másnap az ország bármely felére küldjük csomagját.

Szakmai segítséget nyújtunk, a tervezést segítjük megrendelése során.

Egyedi gyártást vállalunk, akár egy darabtól is.

Referenciák:

  • GE Hungary Zrt.
  • Coca Cola Magyarország
  • Denso Manufacturing Hungary
  • Egis
  • McDonald’s
  • Vodafone

Kérjük, amennyiben felkeltették ajánlott szolgáltatásaink figyelmét, egyeztetés és további információ céljából keressen minket nyugodtan elérhetőségeink bármelyikén!

Várjuk megkeresését!

Telefonszám(+36) 1 329 7472, (+36) 1 350 1236;

Fax: (+36) 1 236 0481;
Mobil: (+36) 30 535 4503;
e-Mail: info@robotex.hu

0