Cikkszám: M1222

A WC használata után mosson kezet!

409 Ft 550 Ft

Clear

Description

A WC használata után mosson kezet! biztonsági jel a 2/1998.(I.16)MüM rendelet, a munkahelyen alkalmazandó biztonsági és egészségvédelmi jelzések előírásainak megfelel.

A biztonsági és egészségvédelmi jelzés lehetővé teszi, hogy a munkát végzők és a munkavégzés hatókörében tartózkodók időben felismerhessék a veszélyforrásokat (kockázatokat). A WC használata után mosson kezet! biztonsági jel meghatározott magatartást ír elő.

A biztonsági jel jelentése meghatározott mértani forma, szín és képjel (piktogram) kombinációjával létrehozott rögzített elhelyezésű jel.

A rendelkező jelek paraméterei:
Alak: Kör. Fehér piktogram kék alapon. A kék szín a jel felületének legalább 50%-át teszi ki. A rendelkező jel kiegészíthető felirattal, mint a WC használata után mosson kezet! táblánk.

A biztonsági jelzéseket minden esetben úgy kell elhelyezni, hogy azokat megfelelő távolságról fel lehessen ismerni. Ezt a felismerési távolságot jogszabály írja elő!

A rendelkező jelet megfelelő magasságban, a látómező és az esetleges akadályok figyelembe vételével, jól megvilágított, jól látható helyen, takarás mentesen kell elhelyezni. A munkáltató köteles a rendelkező jel meglétéről meggyőződni, annak karbantartásáról, szükség esetén cseréjéről gondoskodni.

A rendelkező jelek többféle méretben és alapanyag választékban szaküzletünkben azonnal kapható.

Néhány szó az alapanyagokról:

Öntapadó vinil: az egyik leggyakrabban alkalmazott alapanyag. Beltérre és kültérre egyaránt alkalmazható. Vízálló, alacsony, illetve magas hőmérsékletnek is ellenáll. Felhasználási javaslat: Mindig zsírtalanított és megtisztított lehetőleg egyenletes felületre ragasszuk. Frissen zománcozott vagy festett felület esetében  a teljes kiszáradást, minimum 3 hét, és csak utána ragasztható fel.

Műanyag tábla: Jó megmunkálhatósága miatt ipari formatervezők és belsőépítészek is előszeretettel használják. Nagyon sima felület jellemzi ezért igen jól szitázható. Felhasználási javaslat: elhelyezése meglehetősen könnyű, hiszen csavarral, szöggel és kétoldalú ragasztóval is felerősíthetjük a falra.

Igény esetén más felirattal és más alapanyagból is elkészítjük a táblát.
Kérje egyedi ajánlatunkat!

További rendelkező jelzéseink!

Additional information

Kivitel

Műanyag, Öntapadós

Méret

160x250mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “A WC használata után mosson kezet!”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.