A Robotex Kft. által gyártott Rendelkező táblák a 2/1998.(I.16)MüM rendelet, a munkahelyen alkalmazandó biztonsági és egészségvédelmi jelzések előírásainak megfelelnek.

A biztonsági és egészségvédelmi jelzés lehetővé teszi, hogy a munkát végzők és a munkavégzés hatókörében tartózkodók időben felismerhessék a veszélyforrásokat (kockázatokat). A Rendelkező táblák meghatározott magatartást írnak elő.

A biztonsági jel jelentése meghatározott mértani forma, szín és képjel (piktogram) kombinációjával létrehozott rögzített elhelyezésű jel.

A rendelkező táblák paraméterei:

Alak: Kör. Fehér piktogram kék alapon. A kék szín a jel felületének legalább 50%-át teszi ki. A rendelkező jel kiegészíthető felirattal.

A biztonsági jelzéseket minden esetben úgy kell elhelyezni, hogy azokat megfelelő távolságról fel lehessen ismerni. Ezt a felismerési távolságot jogszabály írja elő!

A rendelkező jelet megfelelő magasságban, a látómező és az esetleges akadályok figyelembe vételével, jól megvilágított, jól látható helyen, takarás mentesen kell elhelyezni. A munkáltató köteles a rendelkező jel meglétéről meggyőződni, annak karbantartásáról, szükség esetén cseréjéről gondoskodni.

A Rendelkező táblák többféle méretben és alapanyag választékban szaküzletünkben azonnal kaphatóak.

Néhány szó az alapanyagokról:

Öntapadó vinil: az egyik leggyakrabban alkalmazott alapanyag. Beltérre és kültérre egyaránt alkalmazható. Vízálló, alacsony, illetve magas hőmérsékletnek is ellenáll. Felhasználási javaslat: Mindig zsírtalanított és megtisztított lehetőleg egyenletes felületre ragasszuk. Frissen zománcozott vagy festett felület esetében  a teljes kiszáradást, minimum 3 hét és csak utána ragasztható fel.

Műanyag tábla: Jó megmunkálhatóság és nagyon sima felület jellemzi ezért igen jól szitázható. Felhasználási javaslat: elhelyezése meglehetősen könnyű, hiszen csavarral, szöggel és kétoldalú ragasztóval is felerősíthetjük a falra.

Rendelkező tábláink mellé válassza védőeszközeinket.
Egyéni igény esetén keressen minket bizalommal!

Rendelkező táblák

1–16 termék, összesen 38 db