Site icon Robotex

Csúszásveszélyre figyelmeztető tábla MAGYAR és ANGOL nyelven

Csúszásveszélyre figyelmeztető tábla MAGYAR és ANGOL nyelven

A csúszásveszélyre figyelmeztető tábla használatával a balesetek sora megelőzhető. Kétszárnyú, földre helyezhető műanyag tábla.

A munkavédelmi törvény is foglalkozik ezzel a kérdéskörrel és előírja a munkáltatóknak:

csúszásveszély tábla kihelyezése több szempontból fontos: egyrészt a balesetek, másrészről a peres ügyek elkerülése végett is. Egy üzemeltetőnek, tulajdonosnak kellemetlenségei lehetnek abból, ha megfeledkezik a csúszásveszély tábla kihelyezéséről, mivel nem történt meg részéről a figyelmeztetés, ily módon pedig felelős baleset bekövetkeztéért, vagyis felelősségre vonható.

A csúszásveszélyre figyelmeztető tábla megegyezik a figyelmeztető biztonsági jelek színével: Az alapszíne sárga, a piktogram és a felirat fekete. A sárga szín a jel felületének legalább 50%-át teszi ki.

A csúszásveszélyre figyelmeztető táblánk a 2/1998.(I.16) MüM rendelet a munkahelyen alkalmazandó biztonsági és egészségvédelmi jelzésekről előírásainak megfelel.

Nagyon fontos, hogy a csúszásveszélyre figyelmeztető táblák jól látható legyen, ezért a magassága minimum 60 cm-t érje el és nyitható legyen, hogy mind két irányból azonnal észlelni lehessen.

Alapanyaga kemény PVC. Bel- és kültéren egyaránt használható, mosószeres vízzel könnyedén tisztítható.

Felhasználási területe igen sokrétű, munkahelyek, szállodák, intézmények, iskolák, óvodák, uszodák és minden olyan helyen, ahol fennáll a elcsúszás veszélye. Fokozott használatát javasoljuk takarításnál, a vizes felületek baleset mentesítésére.

A csúszásveszély tábla magyar és angol nyelven tartós feliratozási eljárással készülő, praktikus, összecsukható termék, szaküzletünkben azonnal kapható.

Az egyedi igények kielégítésére a sárga alapszínű táblánkat bármilyen felirattal és piktogrammal el tudjuk látni. Nagy mennyiségű rendelés esetén pedig kedvezményt biztosítunk.
Kérje egyedi ajánlatunkat!

Ehhez a termékhez kapcsolódik és ezért ajánljuk csúszásgátló szalagjainkat!

Felhívjuk a figyelmet a padlóra helyezhető csúszásmentesített biztonsági jeleinkre!

 

Exit mobile version