Cikkszám:

Csúszásveszélyre figyelmeztető tábla MAGYAR és ANGOL nyelven

Kétoldalas, földre helyezhető műanyag tábla.

Magyar-angol nyelven. Magassága: kb. 62 cm

Tartós feliratozási eljárással készülő,praktikus,összecsukható termék.

Kedvező áron rendelje meg most!
Figyelem! Az ingyenes kiszállítás nettó 50000 Ft feletti rendelés esetén akciónk erre a termékre nem érvényes! Kiszállítást felár ellenében vállalunk, amely összegéről kérem érdeklődjön munkatársainktól!
Csúszásveszély tábla árak:

Leírás

A csúszásveszélyre figyelmeztető tábla használatával a balesetek sora megelőzhető. Kétszárnyú, földre helyezhető műanyag tábla.

A munkavédelmi törvény is foglalkozik ezzel a kérdéskörrel és előírja a munkáltatóknak:

  • a munkahely padozata és közlekedési útjai feleljenek meg a munkavégzés jellegének és az ebből fakadó tisztítási követelményeknek, a várható legnagyobb igénybevételnek, felületük csúszásmentes, egyenletes, botlás- és billenés mentes legyen

csúszásveszély tábla kihelyezése több szempontból fontos: egyrészt a balesetek, másrészről a peres ügyek elkerülése végett is. Egy üzemeltetőnek, tulajdonosnak kellemetlenségei lehetnek abból, ha megfeledkezik a csúszásveszély tábla kihelyezéséről, mivel nem történt meg részéről a figyelmeztetés, ily módon pedig felelős baleset bekövetkeztéért, vagyis felelősségre vonható.

A csúszásveszélyre figyelmeztető tábla megegyezik a figyelmeztető biztonsági jelek színével: Az alapszíne sárga, a piktogram és a felirat fekete. A sárga szín a jel felületének legalább 50%-át teszi ki.

A csúszásveszélyre figyelmeztető táblánk a 2/1998.(I.16) MüM rendelet a munkahelyen alkalmazandó biztonsági és egészségvédelmi jelzésekről előírásainak megfelel.

Nagyon fontos, hogy a csúszásveszélyre figyelmeztető táblák jól látható legyen, ezért a magassága minimum 60 cm-t érje el és nyitható legyen, hogy mind két irányból azonnal észlelni lehessen.

Alapanyaga kemény PVC. Bel- és kültéren egyaránt használható, mosószeres vízzel könnyedén tisztítható.

Felhasználási területe igen sokrétű, munkahelyek, szállodák, intézmények, iskolák, óvodák, uszodák és minden olyan helyen, ahol fennáll a elcsúszás veszélye. Fokozott használatát javasoljuk takarításnál, a vizes felületek baleset mentesítésére.

A csúszásveszély tábla magyar és angol nyelven tartós feliratozási eljárással készülő, praktikus, összecsukható termék, szaküzletünkben azonnal kapható.

Az egyedi igények kielégítésére a sárga alapszínű táblánkat bármilyen felirattal és piktogrammal el tudjuk látni. Nagy mennyiségű rendelés esetén pedig kedvezményt biztosítunk.
Kérje egyedi ajánlatunkat!

Ehhez a termékhez kapcsolódik és ezért ajánljuk csúszásgátló szalagjainkat!

Felhívjuk a figyelmet a padlóra helyezhető csúszásmentesített biztonsági jeleinkre!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csúszásveszélyre figyelmeztető tábla MAGYAR és ANGOL nyelven” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .