A biztonságos munkaterület, illetve munkakörnyezet megteremtése a munkáltató feladata. Az elcsúszás veszélyének minimalizálásához járulnak hozzá a csúszásgátló szalagok.

A csúszásgátló szalagok igen széles körben felhasználhatóak, így például lépcsők, csúszós utak, nem érdesített járdalapok esetén, továbbá nagy felhasználási terület lehet még az iskolák, a kórházak, a bevásárló központok, munkahelyek, intézmények, uszodák, szállodák, üzemcsarnokok, raktárak és gyárak egész területére vonatkozóan, ahol fennállhat a csúszásveszély.

Alkalmazhatóak még nagy méretű berendezések, járművek járófelületének a csúszásmentesítésére.

Nagyon sok baleset, akár halálos kimenetelű is, következik be a lépcső használatakor. A csúszásgátló szalagok telepítésével ezek a balesetek megelőzhetőek. A szalagok a lakóházak közös helyiségeiben (bejáratoknál, lépcsőházaknál) is jó szolgálatot tesznek elsősorban a gyermekek és az idősek védelmében.

Anyaga: PVC, érdes, csiszolószerű anyag, mely nagy kopásállóságának köszönhetően remekül alkalmazható bel-, illetve kültéren egyaránt. Ragasztó anyaga: Akril: A keményített akril ragasztók sokféle anyag ragasztására alkalmasak. A gyors, szobahőmérsékletű keményedés, amely nagy szilárdsággal és tartóssággal párosul. Ezek a ragasztók ideálisak az igényes alkalmazásokhoz, ahol a ragasztó gyorsasága és könnyű alkalmazása fontos. Ellenállnak a szakító-, hámló-, ütőerőnek, valamint ellenállnak a különböző hőtágulás feszültségeinek, amelyek különböző anyagok kötésénél fordulnak elő.

A csúszásmentesített szalagok könnyen felhelyezhetőek, kopásállóságának köszönhetően rendkívül tartósak. Telepítésük könnyen elsajátítható.

Csúszásgátló szalagjaink 25mm, illetve 50mm szélességben kaphatóak, nagyobb mennyiségi rendelés esetén pedig forduljon hozzánk bizalommal és kérje egyedi ajánlatunkat!

Csúszásgátló szalagok

Mind a(z) 5 találat megjelenítve