Munkavédelem, tábla, Robotex kft.

Segítünk eligazodni a hétköznapokban

Hír szerkesztve: 2016. 08. 29.

figyelmeztető táblák A különböző információs táblák, eligazító feliratok, hasznos matricák és egyezményes piktogramok segítenek nekünk abban, hogy eligazodjunk a hétköznapok zűrzavarában.

Amikor belépünk egy több emeletes irodaházba ahol még azelőtt sosem jártunk, a felvilágosító táblák segítenek megtalálni úti célunkat. Alapvetően a figyelmeztető táblák veszélyre hívják fel figyelmünket, és baleseteket előzhetünk meg használatukkal. Amikor vásárlás közben megrakott bevásárlókocsival haladunk az áruházban a csúszásveszély tábla figyelmeztet és óv meg minket attól, hogy ne kerülje el a figyelmünket a balesetveszélyes terület. Amikor egy kávézóban a mosdót keressük, a mindenki számára jól ismert wc piktogramok biztosítják a kínos szituációk elkerülését. Amikor szeretnénk rágyújtani a dohányzásra kijelölt hely matrica fogja biztosítani azt, hogy ne zavarjunk másokat a dohányfüsttel, és ne kövessünk el szabálysértést az erre vonatkozó törvényeket illetően.

Látható, hogy ezek a jelzések, feliratok, piktogramok fontosak és nélkülözhetetlenek. Amennyiben szüksége van rájuk, vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen belőlük!