Munkavédelem, tábla, Robotex kft.

ÁSZF

 

Általános Szerződési Feltételek


A jelen általános szerződési feltételek (a továbbiakban „ÁSZF”) www.robotex.hu oldalon található webáruház, továbbá szaküzletünkben történő vásárlás szabályait rögzíti.

A webáruházon keresztüli vásárláshoz regisztráció szükséges.
 
1. Cégadatok

A Robotex Kiadói Üzletág Kft. adatai:
cégjegyzékszám: 01-09-702493
székhely: 1138 Budapest, Tomori köz 13.
adószám:.12767973-2-41
közösségi adószám: HU12767973
számlavezető bank: Budapest Bank Zrt.

bankszámlaszám: 10103104-46958200-01000007

IBAN: HU-0610103104-46958200-01000007


Ügyfélszolgálat:
Tel:+36 1 350 1236, +36 1 329 7472

Fax: +36 1 236 0481
Mobil: +36 30 535 4503

E-mail:
info@robotex.hu


 
2. Regisztráció

A webáruházunkban történő vásárláshoz regisztrációra van szükség, ahol kötelező jelleggel az alábbi adatait kell megadnia:
-név/cégnév
-telefonszám
-email cím
-jelszó
A számla kiállításához meg kell adnia a vevő nevét, címét és a szállítási címet. Lehetőség szerint olyan telefonszámot adjon meg, amelyen napközben elérjük.  Csak olyan személy regisztrálhat, aki cselekvőképes és a megrendelés letételére jogosult. Regisztrációjával Ön kijelenti, hogy az előző mondat állításai igazak Önre vonatkozóan . 

A regisztrációnál megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki. Az adatokra vonatkozó adatvédelmi jogszabályokat maximálisan betartjuk. A kiszállítás érdekében a futárszolgálatnak megadjuk az Ön nevét/cégnevét valamint a kiszállítási címet, hogy megrendelését továbbítsák.
 
3. A szerződés tárgya

Minden termékünk esetében feltüntetjük a vételárat, továbbá a termék lényeges jellemzőit.
 
4. Rendelés


Webáruházunkban közvetlenül megrendelheti a kiválasztott termékeket, nagyobb mennyiségi igénynél elektronikusan árajánlatot is kérhet. Minden megrendelést visszaigazolunk, ezáltal válik rendelése elfogadottá. A visszaigazoló dokumentumon tüntetjük fel a megrendelt termékek pontos megnevezését, az igényelt darabszámot, a számla végösszegét, valamint a szállítási időt és a szállítás költségét.
Ügyfélszolgálatunk hétvégén nem elérhető. Az árajánlatok és megrendelések feldolgozása is hétközben történik.
Minden olyan megrendelést és regisztrációt, amely véleményünk szerint nem valós adatokat tartalmaz jogunkban áll érvénytelennek minősíteni és törölni.

 

5. Szállítási határidő


A szállítási határidőt mindig a megrendelés visszaigazolásán közöljük. Amennyiben az igényelt termékből a kért darabszámmal raktárunkban rendelkezünk a kiszállítási idő 1-2 munkanap.
Egyedi, kérésre legyártott termék esetén a látványterv jóváhagyásától számított 10 munkanap a szállítási határidő.
Kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat, abban az esetben, ha a kért terméket a kiszállítási időpontja nem felel meg Önnek!
Sürgős megrendeléseket is módunkban áll teljesíteni. Egyeztetés miatt kérjük, szintén hívja vevőszolgálatunkat!

 
6. Szállítási költségek


A megrendelt termékeket utánvétes csomagként  futárszolgálattal juttatjuk el a jelzett szállítási címre. A szállítási költség a vételár felett fizetendő. A pontos szállítási költséget a megrendelés visszaigazolásakor közöljük..
 
7. A megrendelt áru átvétele


Kérjük, felbontás előtt minden esetben ellenőrizze, hogy a termék külső csomagolása (doboz, boríték stb..) sértetlen. Amennyiben a megrendelt termékeken sérült a csomagolás, legyen szíves szóljon a futárszolgálat alkalmazottjának, aki erről jegyzőkönyvet vesz fel. Kérjük továbbá, hogy a sérült csomagolásról ügyfélszolgálati munkatársainkat is értesítse!
Azonnal értesítse ügyfélszolgálatunkat, ha a számlán szereplő tételek és darabszámok, illetve a megérkezett áru eltérést mutatnak. Ilyenkor a leggyorsabban próbáljuk orvosolni a problémát, és annak okát részletesen kivizsgáljuk.

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:

Tel:+36 1 350 1236, +36 1 329 7472

Fax: +36 236 0481

E-mail: info@robotex.hu 
8. A vételár megfizetése


Webáruházunkban utánvétes megrendelésre van lehetősége. Átutalásos fizetési módot csak az ügyvezető igazgató előzetes jóváhagyásával választhat.
Szaküzletünkben 50 000 forint alatti vásárlást csak készpénzben, illetve bankkártyás fizetéssel rendezheti. Üzletünkben elfogadott bankkártyák a következők:
·         Visa
·         MasterCard


9. Garancia / Jótállás

Az általunk forgalmazott termékekre (rendeltetésszerű használat esetén) 12 hónap teljes körű garanciát vállalunk.  A garancia megszűnik, ha a hiba oka szakszerűtlen szerelés vagy nem rendeltetésszerű használat.

A vásárlást követően 5 munkanapon belül lehetőséget biztosítunk a sérülésmentes termékek cseréjére. A cserélni kívánt termékek eljuttatása, valamint a kiszállítás költsége a vevőt terhelik.
A problémás eseteket, illetve reklamációkat igyekszünk a lehető leggyorsabban kivizsgálni és jogos követelés esetén kötelezettségeinknek a lehetőség szerint azonnal eleget tenni. A hiba okát részletesen elemezzük, hogy a későbbiekben ne forduljon elő.