Munkavédelem, tábla, Robotex kft.

Utánvilágítós szalagokra van szüksége?

Hír szerkesztve: 2017. 08. 21.

utánvilágító szalagokAz utánvilágító szalagok használata egyre inkább elterjedtebb hazánkban is, hiszen hatékonyan lehet őket alkalmazni például a menekülési útvonalak jelzésénél. Eddig hagyományosan áramforrásokat alkalmaztak erre a célra, tehát lámpákat, világító jeleket. A hátrányuk az, hogy nehezebb őket észrevenni például füstben, de egy esetleges áramszünet meghibásodás is gátat vethet a zavartalan működésüknek.

Az utánvilágító szalagok ezzel szemben tökéletesen világítanak és mutatják a fényt. Nincs szükségük áramra a működéshez, nem kell meghibásodott alkatrészekkel számolni és karbantartást sem kell beütemezni ahhoz, hogy sokáig számíthassunk rájuk.

Az utánvilágítós szalagok, jelzések költséghatékony és praktikus megoldást jelentenek, amiket érdemes minden épület vészjelzéseinek kiépítésénél megfontolni. Egyszerűen felrakhatóak, könnyen kezelhetőek, jól láthatóak mindenhol.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen utánvilágítós szalagokat, ismerje meg a menekülési útvonalak jelzéseinek új generációját!