Cikkszám: M123

Fejvédő használata kötelező!

145 Ft 650 Ft (Nettó ár)

Törlés

Leírás

A fejvédő használata kötelező! biztonsági jel a 2/1998.(I.16)MüM rendelet, a munkahelyen alkalmazandó biztonsági és egészségvédelmi jelzések előírásainak megfelel.

A biztonsági és egészségvédelmi jelzés lehetővé teszi, hogy a munkát végzők és a munkavégzés hatókörében tartózkodók időben felismerhessék a veszélyforrásokat (kockázatokat). A fejvédő használata kötelező! biztonsági jel meghatározott magatartást ír elő.

A biztonsági jel jelentése meghatározott mértani forma, szín és képjel (piktogram) kombinációjával létrehozott rögzített elhelyezésű jel.

A rendelkező jelek paraméterei:
Alak: Kör. Fehér piktogram kék alapon. A kék szín a jel felületének legalább 50%-át teszi ki. A rendelkező jel kiegészíthető felirattal, mint a fejvédő használata kötelező! táblánk.

A biztonsági jelzéseket minden esetben úgy kell elhelyezni, hogy azokat megfelelő távolságról fel lehessen ismerni. Ezt a felismerési távolságot jogszabály írja elő!

A rendelkező jelet megfelelő magasságban, a látómező és az esetleges akadályok figyelembe vételével, jól megvilágított, jól látható helyen, takarás mentesen kell elhelyezni. A munkáltató köteles a rendelkező jel meglétéről meggyőződni, annak karbantartásáról, szükség esetén cseréjéről gondoskodni.

A rendelkező jelek többféle méretben és alapanyag választékban szaküzletünkben azonnal kapható.

Néhány szó az alapanyagokról:

Öntapadó vinil: az egyik leggyakrabban alkalmazott alapanyag. Beltérre és kültérre egyaránt alkalmazható. Vízálló, alacsony, illetve magas hőmérsékletnek is ellenáll. Felhasználási javaslat: Mindig zsírtalanított és megtisztított lehetőleg egyenletes felületre ragasszuk. Frissen zománcozott vagy festett felület esetében  a teljes kiszáradást, minimum 3 hét, és csak utána ragasztható fel.

Műanyag tábla: Jó megmunkálhatósága miatt ipari formatervezők és belsőépítészek is előszeretettel használják. Nagyon sima felület jellemzi ezért igen jól szitázható. Felhasználási javaslat: elhelyezése meglehetősen könnyű, hiszen csavarral, szöggel és kétoldalú ragasztóval is felerősíthetjük a falra.

Igény esetén más felirattal és más alapanyagból is elkészítjük a táblát.
Kérje egyedi ajánlatunkat!

További rendelkező jelzéseink!

További információk

Kivitel

Műanyag, Öntapadós

Méret

160x250mm, 75x90mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fejvédő használata kötelező!” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .