Cikkszám:

Homlokzati mentési pont épületen belüli jelzésre!

305 Ft 425 Ft

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

A homlokzati mentési pont épületen belüli jelzésre alkalmas piktogramot a mentésre szolgáló nyílászárót tartalmazó helyiség, helyiségcsoport bejáratán kell elhelyezni.

A hatályos OTSZ az alábbiak szerint rendelkezik a homlokzati mentési pontokat illetően:
  1. §196 (1) A 65. § (1) bekezdés a) pontja szerinti épületek tűzoltási felvonulási terület felé eső homlokzatán a földszint feletti szinteken, de legfeljebb az 50 méteres padlószint-magasságú szintig, építményszintenként legalább egy homlokzati mentési pontot kell biztosítani. A mentési pontnak az adott szinten tartózkodók által megközelíthetőnek kell lennie.

A menekülési útvonalat jelző rendszer megfelelő kiépítésénél a homlokzati mentési pont épületen belüli jelzésre táblánk a rendszer kikerülhetetlen részét kell képeznie, amennyiben a fenti leírásnak megfelelő építményben kerül kialakításra.

Néhány szó az alapanyagokról:

Öntapadó vinil: az egyik leggyakrabban alkalmazott alapanyag. Beltérre és kültérre egyaránt alkalmazható. Vízálló, alacsony, illetve magas hőmérsékletnek is ellenáll. Felhasználási javaslat: Mindig zsírtalanított és megtisztított lehetőleg egyenletes felületre ragasszuk. Frissen zománcozott vagy festett felület esetében  a teljes kiszáradást, minimum 3 hét, és csak utána ragasztható fel.

Műanyag tábla: Jó megmunkálható, nagyon sima felület jellemzi ezért igen jól szitázható. Felhasználási javaslat: elhelyezése meglehetősen könnyű, hiszen csavarral, szöggel és kétoldalú ragasztóval is felerősíthetjük a falra.

Homlokzati mentési pontok épületen kívüli jelölésére alkalmas jelzés!

További utánvilágító menekülési útvonal és egyéb utánvilágító jelzéseink.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Homlokzati mentési pont épületen belüli jelzésre!” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .