Cikkszám: T66

Homlokzati mentési pont épületen belüli jelzésre!

208 Ft 248 Ft

Kiürítés

Leírás

A homlokzati mentési pont épületen belüli jelzésre alkalmas piktogramot a mentésre szolgáló nyílászárót tartalmazó helyiség, helyiségcsoport bejáratán kell elhelyezni.

A hatályos OTSZ az alábbiak szerint rendelkezik a homlokzati mentési pontokat illetően:
  1. §196 (1) A 65. § (1) bekezdés a) pontja szerinti épületek tűzoltási felvonulási terület felé eső homlokzatán a földszint feletti szinteken, de legfeljebb az 50 méteres padlószint-magasságú szintig, építményszintenként legalább egy homlokzati mentési pontot kell biztosítani. A mentési pontnak az adott szinten tartózkodók által megközelíthetőnek kell lennie.

A menekülési útvonalat jelző rendszer megfelelő kiépítésénél a homlokzati mentési pont épületen belüli jelzésre táblánk a rendszer kikerülhetetlen részét kell képeznie, amennyiben a fenti leírásnak megfelelő építményben kerül kialakításra.

Néhány szó az alapanyagokról:

Öntapadó vinil: az egyik leggyakrabban alkalmazott alapanyag. Beltérre és kültérre egyaránt alkalmazható. Vízálló, alacsony, illetve magas hőmérsékletnek is ellenáll. Felhasználási javaslat: Mindig zsírtalanított és megtisztított lehetőleg egyenletes felületre ragasszuk. Frissen zománcozott vagy festett felület esetében  a teljes kiszáradást, minimum 3 hét, és csak utána ragasztható fel.

Műanyag tábla: Jó megmunkálható, nagyon sima felület jellemzi ezért igen jól szitázható. Felhasználási javaslat: elhelyezése meglehetősen könnyű, hiszen csavarral, szöggel és kétoldalú ragasztóval is felerősíthetjük a falra.

Homlokzati mentési pontok épületen kívüli jelölésére alkalmas jelzés!

További utánvilágító menekülési útvonal és egyéb utánvilágító jelzéseink.

További információk

Kivitel

Műanyag, Öntapadós

Méret

150x150mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Homlokzati mentési pont épületen belüli jelzésre!” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0
Forró felület