Cikkszám: 1110

Normál érdességű veszélyre figyelmeztető sárga-fekete csúszásgátló szalag

4 900 Ft 8 900 Ft (Nettó ár)

Cikkszám: 1110 Kategória:

Ingyenes mintát küldünk szállítási díj ellenében!

Törlés

Leírás

A biztonságos munkaterület, illetve munkakörnyezet megteremtése a munkáltató feladata. Az elcsúszás veszélyének minimalizálásához járul hozzá a sárga-fekete csúszásgátló szalag használata.

Ezek a szalagok igen széles körben felhasználhatóak, így például lépcsők, csúszós utak, nem érdesített járdalapok esetén. Továbbá nagy felhasználási terület lehet még a sárga-fekete csúszásgátló szalag az iskolák, a kórházak, a bevásárló központok, munkahelyek, intézmények, uszodák, szállodák, üzemcsarnokok, raktárak és gyárak egész területére vonatkozóan, ahol fennállhat a csúszásveszély.

Alkalmazhatóak még nagy méretű berendezések, járművek járófelületének a csúszásmentesítésére.

Nagyon sok baleset, akár halálos kimenetelű is, következik be a lépcső használatakor. A csúszásgátló szalagok telepítésével ezek a veszélyforrások megelőzhetőek. A sárga-fekete csúszásgátló szalag színének figyelem felhívása végett, a lakóházak közös helyiségeiben (bejáratoknál, lépcsőházaknál) is jó szolgálatot tesz elsősorban a gyermekek és az idősek védelmében.

Anyaga: PVC, érdes, csiszolószerű anyag, mely nagy kopásállóságának köszönhetően remekül alkalmazható bel-, illetve kültéren egyaránt. Ragasztó anyaga: Akril: A keményített akril ragasztók sokféle anyag ragasztására alkalmasak. A gyors, szobahőmérsékletű keményedés, amely nagy szilárdsággal és tartóssággal párosul. Ezek a ragasztók ideálisak az igényes alkalmazásokhoz, ahol a ragasztó gyorsasága és könnyű alkalmazása fontos. Ellenállnak a szakító-, hámló-, ütőerőnek, valamint ellenállnak a különböző hőtágulás feszültségeinek, amelyek különböző anyagok kötésénél fordulnak elő.

A csúszásmentesített szalagok könnyen felhelyezhetőek, kopásállóságának köszönhetően rendkívül tartósak. Telepítésük könnyen elsajátítható.

Telepítés lépései:
1, Alaposan tisztítsuk meg a felületet a portól és egyéb szennyeződésektől, valamint ügylejünk a felület egyenletességére a megfelelő tapadás érdekében. Felhelyezéskor a javasolt hőmérséklet minimum 6-10°C.
2, A korábban megtisztított felületre a ragasztót védő réteg eltávolításával, erősen nyomjuk a felülethez a csúszásgátló szalagot.

A csúszásgátló szalag tisztítása: Sörtés kefével távolítsa el a felületen levő szennyeződést, időnként a szalagok felületét tisztítószerrel mossa le, majd vízzel öblítse le.

A csúszásgátló szalagjaink.

 

Csúszásgátló szalagjaink 25mm, illetve 50mm szélességben kaphatóak, nagyobb mennyiségi rendelés esetén pedig forduljon hozzánk bizalommal és kérje egyedi ajánlatunkat!

További információk

Kivitel

Öntapadós

Méret

18,3m x 25 mm, 18,3m x 50 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Normál érdességű veszélyre figyelmeztető sárga-fekete csúszásgátló szalag” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .