Cikkszám: PA10010

Védőszivacs 1 és 5 méteres kiszerelésben, több színben A típus

11 250 Ft 57 250 Ft (Nettó ár)

Cikkszám: PA10010 Kategória:

Telepítés
Könnyen telepíthető megtisztított, zsírtalanított felületekre. Speciális helyek esetén pl.: beton, speciális, a felületnek megfelelő ragasztó alkalmazását javasoljuk.
Ragasztási képesség
21 N/25 mm2 minden típusnál kivéve a B és BB, fény és öregedésálló, módosított akrilát ragasztó.

DIN 4102 B2 és az UL 94 HB/10 mm minősítéssel

Törlés

Leírás

A beütődés elleni védelem érdekében lett kifejlesztve a védőszivacs termékcsalád.

Úgy működik, akár a lökhárító a teherautókon, felfogja, továbbá elnyeli az ütközéseket, ezáltal biztonságos környezetet teremt, védi az embereket a sérülésektől, a gépeket pedig a károsodásoktól.

A védőszivacsokat úgy tervezték, hogy könnyen használhatóak legyenek minden helyzetben. Ennek érdekében tudunk ajánlani lapos profilokat a felületek védelmére, sarok profilokat 90°-os szögekre és kerek profilokat csövek védelmére. Így minden olyan veszélyes hely, ahol sérülés keletkezhet, ártalmatlanítható, ezáltal az emberek és a tárgyak is védetté válnak.

Jellemzők:

Védőszivacsok különösen rugalmasak, így elnyelik az ütközésekben keletkező erőt, mindemellett könnyen telepíthetőek ívelt tárgyakra. A termékek felszíne védett a szín fakulása ellen, akár durva körülmények között létrejövő kopás esetén is.

A színállóság pedig a színek alkalmazásában rejlik. Azáltal, hogy ellentétes festési technikát alkalmazunk a fólia befelé néző oldalán, a fólia önmaga is védi a festéket, így a figyelmeztető színek a helyükön maradnak, még erős kopás esetén is.

A védőszivacs belseje, vagy magja poliuretán habból készül. Ez a mag poliuretán fóliával burkolt, amely a hab gyártása során kerül helyére

A fény- és öregedésálló, nagy teljesítményű ragasztó réteg kerül a védőszivacs belső részére, vagy hátoldalára.

A védőszivacsaink ellenállnak -40°C-tól 100°C hőmérsékletig. Nyirkosságtűrő, ezért sokoldalúan felhasználható, bel- és kültéren egyaránt. Igen nagy a felhasználási területe, könnyedén telepíthető szállítási útvonalakon, a cég helyiségeiben, gépeken, falakon, átjárókon, kapukon, stb…

Tűzállóság:

A figyelmeztető és védőszivacs termékek tűzvédelmi szempontok szerint a következő szabványok alapján kerültek bevizsgálásra: DIN 4102 és az UL 94HB/10mm minősítéssel rendelkeznek.

Ragasztási képesség:

21N/25mm2 minden típusnál kivéve a B és BB, fény és öregedésálló, módosított akrilát ragasztó.

Telepítése: 

Könnyen telepíthető megtisztított, zsírtalanított felületekre. Speciális helyek esetén, például beton, speciálisan ennek a felületnek megfelelő ragasztó alkalmazását javasoljuk.

Amikor az általános profil nem jó,  ajánljuk a flexibilis megoldást!

Mágneses védőszivacs telepítése ajánlott, amikor ideiglenes védelem szükséges!

További információk

Kivitel

fehér, fekete, piros-fehér, sárga-fekete

Méret

1 méter, 5 méter

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Védőszivacs 1 és 5 méteres kiszerelésben, több színben A típus” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .